Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

John Van Kaathoven
Piet van Thielplein 21
5741 CP BEEK EN DONK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de maand december hanteren we aangepaste openingstijden.

John van Kaathoven úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Het is altijd wel ergens Happy Hour

Het is altijd wel ergens "Happy Hour"!

Happy Hour … hoe komt het in Nederland terecht?

Manfred Langer had eind jaren zeventig als één van de eersten in Nederland een Happy Hour ingevoerd in zijn homokroeg Chez Manfred in de Halvemaansteeg in Amsterdam. Hier kreeg men twee drankjes voor de prijs van één, om zo klanten binnen te halen tijdens de minder drukke uren. Dit idee had hij overgenomen uit de Verenigde Staten. (Bron: Wikipedia)

Happy Hour is ondertussen bekend in de hele wereld. Tegenwoordig heeft het niet meer per definitie te maken met de mindere drukke uren in een kroeg maar gebruiken we het ook thuis! Om zo samen een moment te creëren en samen gezellig wat te drinken.

Het favoriete uur tijdens uw vakantie!
Of uren 😊. Happy Hour is meestal tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Maar met welke drank kunt u dit nu het beste doen? Een koud biertje blijft lekker of een frisse witte wijn of rosé kunnen altijd. Maar een mix maakt een Happy Hour nog verrassender en verfrissender tijdens de warme zomerdagen!

ABSOLUT | Born to mix!
Absolut is altijd een merk geweest dat gelooft in het mixen van mensen, ideeën en drankjes als voorstander van een wereld die meer open, vrij en fun is. “Born to mix” belichaamt dit met de meest iconische en populaire Absolut-smaken en cocktails. Bij Absolut geloven ze dat er ongelooflijke dingen kunnen gebeuren wanneer verschillende mensen samenkomen.

Absolut Vodka Espresso Martini - NBFB - uw topSlijter

ABSOLUT Espresso Martini
Dit heeft u nodig:

Vul een shaker met ijsblokjes. Voeg alle ingrediënten toe. Goed schudden en uitschenken in een cocktailglas. Garneer met 3 koffiebonen. Enjoy!

Boomsa Bramenlikeur
Elk jaar trekken liefhebbers de bossen in om de donkerrode, rijpe bramen te plukken waar ze zelf jam van maken. In die zelfde vrije natuur worden met evenveel liefde de bramen geoogst voor Boomsma Bramen.

Boomsma Bramen - Cocktail Bramble - NB - uw topSlijter

Boomsma Bramble!
Een verrassende combinatie dankzij de zoete smaak van de Bramenlikeur en de zure kick van citroensap.

Dit heeft u nodig:

  • 10 ml Boomsma Bramenlikeur
  • 45 ml Dry Gin
  • 25 ml citroensap
  • 15 ml suikersiroop
  • muntblaadje
  • gecrushed ijs

Vul een glas met gecrushed ijs. Voeg vervolgens de gin, citroensap en suikersiroop toe. Daarna heel voorzichtig de Boomsma bramenlikeur erbij gieten. Garneer met een muntblaadje.

Make happy hours and get happy days!