Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

John Van Kaathoven
Piet van Thielplein 21
5741 CP BEEK EN DONK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de maand december hanteren we aangepaste openingstijden.

John van Kaathoven úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Zalm-avocado op toast met een heerlijk glas Aumérade Style Côtes de Provence Rosé!

Provence rosé wijnen zijn herkenbaar door de lichte, bleke kleur en het aangename karakter en de fruitige aroma’s. En wie lente zegt, roept Rosé! En dat gepaard met een heerlijk gerecht met zalm.

Gerecht - zalmcarpaccio - Aumérade Style Côtes de Provence Rosé - uw topSlijter

Dit heeft u nodig (2 tot 3 pers. lunch):

  • 1 fles Aumérade Style Côtes de Provence Rosé
  • 300 gr gesneden plakken zalm
  • 1 citroen
  • 2 avocado’s
  • 1 pakje crème fraîche
  • 1 zakje verse rucola
  • 1 pak toast of maak geroosterd brood
  • Borden
  • Kom
  • Staafmixer of ander mix machine


Bereiding
1. Snijd de 2 avocado’s doormidden en verwijder de pitten. Haal het vruchtvlees eruit en doe het in een kom en pureer. Voeg hier 2 el crème fraîche bij met het sap en rasp van ½ citroen en gebruik een staafmixer om te mengen. Voeg wat peper en zout toe om op smaak te brengen.

2. Pak de borden en leg hier de toast op. Smeer deze in met de avocado crème en verdeel de plakken zalm over de toast. Snijd wat rucola fijn en strooi over de zalm. Knijp het sap van de andere ½ citroen uit over de zalm.

3. Pak de wijnglazen en schenk de heerlijke Aumérade Style Côtes de Provence Rosé in en geniet!

Klik hier voor nog meer gerechten of mixtips!

« Terug