Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

John Van Kaathoven
Piet van Thielplein 21
5741 CP BEEK EN DONK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de maand december hanteren we aangepaste openingstijden.

John van Kaathoven úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Sambuca lolly

TSL117333 Molinari_Sambuca_Extra-70cl.png

Sambuca lolly

Benodigdheden:

• 100 ml water
• 150 ml maissiroop
• 350 gr suiker
• Molinari Sambuca Extra
• lollystokjes
• kleurstof

Bereidingswijze:
Maak de kleurstof aan in een kommetje. Roer in een steelpannetje het water, de maissiroop en de suiker goed door en laat vervolgens het mengsel even koken zonder te roeren. Voeg 75 ml Sambuca toe en roer het snel door elkaar. Haal de pan van het vuur en schep flinke druppels van het mengsel op een siliconen mat. Dip het topje van een lollystokje in de kleurstof en haal het stokje vervolgens door de druppel op het matje. Leg het stokje daarna neer met het puntje nog in het mengsel. Wanneer het is afgekoeld kunt u de lolly van het matje halen.

« Terug