Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

John Van Kaathoven
Piet van Thielplein 21
5741 CP BEEK EN DONK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de maand december hanteren we aangepaste openingstijden.

John van Kaathoven úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Glühwein met Drambuie

Drambuie.jpg

Glühwein met Drambuie

Ingrediënten: (6 – 8 glazen)
• 1 lt rode wijn (Château Roc de Boissac La Millerie 2014) 
• 1 sinaasappel 
• 1 citroen
• 1 appel
• 2 el rietsuiker of honing
• 6 kruidnagels
• 3 st steranijs
• 2 kaneelstokjes
• Drambuie
• Cálem Port

Zo maakt u het:
Was de sinaasappel, citroen en de appel en snij deze in partjes. Steek de kruidnagels in de schil van de sinaasappel. Giet de rode wijn in een pan en voeg hier de suiker of de honing aan toe en verwarm het op een laag vuur. Voeg de sinaasappel, citroen, appel en de kruiden toe en roer het even door elkaar. Als laatste voegt u 2 delen Port en 1 deel Drambuie toe (een deel bepaalt uzelf naar gelang smaak en voorkeur). Laat dit 15 tot 20 minuten intrekken op laag vuur. De Glühwein mag niet warmer worden dan 70 graden, anders verdampt de alcohol. Zeef de Glühwein, schenk het in glazen en garneer het eventueel met een schijfje sinaasappel met kruidnagels en een kaneelstokje. U gaat het vast lekker warm krijgen van deze Glühwein.

« Terug