Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

John Van Kaathoven
Piet van Thielplein 21
5741 CP BEEK EN DONK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de maand december hanteren we aangepaste openingstijden.

John van Kaathoven úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Sartori Pinot Grigio Friuli Grave DOC onweerstaanbaar met een stukje pinsa!

Expressieve, frisse Pinot Grigio, afkomstig uit Friuli Grave. In de geur aroma’s van peer, citrusfruit en perzik. De smaak is droog en fruitig, met een fijne kruidigheid en het kenmerkende bittertje in de afdronk. Lekker bij diverse salades, voorgerechten, fingerfood, insalate caprese, gegrilde tonijn, gerookte vis, antipasti, pastaschotels met vis, kip, koud vlees, olijven, diverse kazen.

Wij hebben een pinsa met burrata gemaakt (eventueel lekker als voorgerecht), dit smaakt perfect met een glas Sartori Pinot Grigio Friuli Grave DOC.

 

Wat heb je nodig?

  • 1 afbak pinsa
  • 3 el groene pesto
  • 2 trostomaten
  • 1 rode ui
  • Handjevol rucola
  • 4 plakjes serranoham
  • 1 bol burrata
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Verse basilicum
  • 1 fles Sartori Pinot Grigio Friuli Grave DOC

 Zo maak je het

Leg een bakpapiertje op een bakplaat en verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking. De pinsa op de bakplaat leggen en insmeren met de groene pesto. Snij de trostomaten in plakken en de rode ui in halve ringen en leg deze nu op de pinsa. Bak de pinsa nu in de oven voor 5 minuten. Dan kan de pinsa al weer uit de oven. Verdeel vervolgens de rucola, de serranoham, de burrata en de verse basilicum over de pinsa. Druppel er nog wat olijfolie overheen en strooi naar smaak een beetje zout en peper erover. Schenk voor ieder een lekker glas Sartori Pinot Grigio Friuli Grave DOC in en geniet er lekk

« Terug