Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

John Van Kaathoven
Piet van Thielplein 21
5741 CP BEEK EN DONK

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de maand december hanteren we aangepaste openingstijden.

John van Kaathoven úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Sambala Rhum in een Warme Rum Punch

De Sambala Rhum Bruin heeft een uitgesproken karakter dat zowel zoet als kruidig is. Perfect om te gebruiken in klassieke cocktails of in een echt winters drankje: een Warme Rum Punch!

 

 
Wat heb je nodig voor 2-3 glazen Warme Rum Punch?

  • 90 ml Sambala Rhum Bruin
  • 300 ml ananassap
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 1 kaneelstokje
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Bruine suiker naar smaak
  • 50 gram pure chocolade
  • Mini-marshmallows

 
🍫 Hoe maak je het?
Doe het ananassap, sinaasappelsap, kaneelstokje, en de vanillesuiker in een klein pannetje. Verwarm op laag vuur tot het bijna kookt. Maak de chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe, roer tot alles volledig gesmolten is. Proef en voeg naar smaak de vanillesuiker en de bruine suiker toe. Haal het pannetje van de het vuur en roer de Sambala Rhum bruin erdoor. Verdeel over 2-3 gezellige mokken en voeg naar smaak een handje mini-marshmallows toe – deze smelten een beetje en geven een romige top. Voor het mooie zou je nog een beetje chocolade er over kunnen schaven en een kaneelstokje als roerstaafje gebruiken.

Lekker genieten samen!

 

« Terug